Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
11 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als jij als productiemedewerker in de maritieme, on- en offshore werkt is geen dag hetzelfde. Je hebt veel afwisseling in je werk. De ene dag zorg jij er met je leuke collega?s voor dat de productie volop draait en de andere dag ben je voornamelijk bezig met het testen van bijv. hijsmiddelen. Hierbij gebruik je de nieuwste testapparatuur, hoe gaaf is dat?

Jij hebt al enige ervaring in de maritieme, on- en offshore en weet hierdoor wat je te wachten staat. Je bent er inmiddels ook achter, dat jouw passie in deze sector ligt. Doordat jij gaat voor kwaliteit en een aanpakker bent pas jij uitstekend bij het bedrijf. Wil jij graag veel verantwoordelijkheid en jezelf verder ontwikkelen als productiemedewerker? Start dan snel!

Het bedrijf staat internationaal bekend om hun expertise op het gebied van hijs- en hefwerktuigen, kraanonderdelen en staaldraadkabels. Zij hebben veel klanten in het buitenland, welke ver buiten hun thuisbasis in de haven van Rotterdam liggen. Vakmanschap, passie en investeren in hun eigen personeel kenmerkt het bedrijf.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau