Luba Uitzendbureau

Control Tower Agent

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Schiphol
5 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een logistieke grootmacht op Schiphol-Rijk zijn wij op zoek naar een Control Tower Agent.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor administratieve taken en processen die bijdragen aan een productieve en kwalitatieve orderverwerking. Je zult je bezighouden met het beheren van verschillende klanten. Je regelt het complete orderproces van de klant (van bestelling tot levering), onderhoudt het contact met hen en je bent ook commercieel bezig. Je zorgt ervoor dat wat er is afgesproken met de klant, ook wordt waargemaakt. Zijn er klachten of problemen? Dan zorg je ervoor dat je dit correct afhandelt en registreert. Het is van belang dat je kunt omgaan met de werkdruk, prioriteiten kunt stellen en weet wanneer je om hulp moet vragen.

Dit alles doe je aan de hand van vooraf vastgelegde procesinstructies. Je rapporteert alles aan verschillende afdelingen en hiermee onderhoud je dus ook contact.

Jouw toekomstige werkgever is een logistieke grootmacht gevestigd op Schiphol Rijk. Ze zitten in een ontzettend mooi pand en er heerst een goede sfeer. Er werken ca. 75 mensen in het magazijn. Daarnaast zijn er nog 50 man met kantoorfuncties. Er zijn erg weinig mensen die het bedrijf verlaten voor een andere baan. Dit komt door de diversiteit, toekomstperspectief en een betrokken mentaliteit.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau