Luba Uitzendbureau

Sales en service support medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Utrecht
Utrecht
6 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als sales en service co÷rdinator bestaat je dagelijkse takenpakket uit twee hoofdonderdelen.
  • Service co÷rdinator, ofwel het invoeren en co÷rdineren van opdrachten. Hierbij duik je 's ochtends in verschillende systemen om storingen in te plannen. Hierna kijk je naar het (preventieve) onderhoud van de installaties en plan je dit in. Jij zorgt voor een strakke planning.
  • After-sales service; Het gaat hier om de ondersteuning en logistiek van bestellingen van klanten. Je hebt hierbij contact met leveranciers, klanten en tussenpersonen. Jij zorgt ervoor dat dit netjes verloopt en houdt dit in de gaten.

Je bent binnen het bedrijf van heel wat zaken op de hoogte en kan hier snel tussen schakelen. Je hebt eerstelijnscontact met klanten in verband met planningen, afspraken en administratieve afhandelingen. Co÷rdineren en organiseren zijn echt jouw ding en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Uiteindelijk zal jij je eigen afdeling runnen en hierover schakelen met andere afdelingen binnen het bedrijf. Je werkt dus zeker niet alleen op kantoor, maar bent wel de enige met deze functie.

Je werkt voor een toonaangevende, groeiende producent en installateur van brandbeveiliging en oplossingen. Je hoeft hierbij niet te denken aan blusschuim of sprinklerinstallaties, maar ingenieuze machines en installaties die op een andere manier brand tegenhouden.
Het is een dynamisch en innovaties bedrijf met een platte organisatiestructuur. Het wordt dan ook gewaardeerd als je eigen initiatief neemt, open bent en duidelijk communiceert. Daarnaast vinden ze verantwoordelijkheidsgevoel belangrijk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau