Luba Uitzendbureau

Reachtruckchauffeur

Details van de functie

Logo Over de functie

Heb jij ervaring als reachtruckchauffeur en ben je bekend met inrijstellingen? Dan heb jij wellicht de perfecte functie gevonden! Als reachtruckchauffeur zorg jij voor het vervoeren van gekoelde producten in het distributiecentrum in Bleiswijk. Je kunt hierbij denken aan toetjes, ijskoffie, slagroom of zuiveldrankjes. Je werkomgeving is dan ook wat kouder dan de gemiddelde werkomgeving, namelijk 6 graden. Koud? Dat krijg je het waarschijnlijk niet doordat je een dikke werkjas krijgt en je natuurlijk hard aan het werk bent.

Iedere werkdag start jij om 9.00 uur en ben je om 18.00 uur klaar met je werkzaamheden. Drukke dag? Dan kan het wel eens voorkomen dat je iets langer doorwerkt. Je werkzaamheden bestaan uit het verzamelen van orders, laden, lossen en het in- en uitrijden van pallets in de inrijinstellingen door middel van een reachtruck. Secuur werken is hierbij zeker van belang! Je werkt niet alleen met de reachtruck, want er zijn ook heftrucks en elektrische pompwagens aanwezig. Heb je nog geen certificaat voor álle trucks? Dan kun je deze eventueel via Luba behalen.

Het distributiecentrum is gloednieuw en zeer geordend. Houd jij naast je normale werkzaamheden ook nog eens je werkomgeving schoon en veilig? Dan maak je zelfs kans op een mooie bonus!

Jouw werkgever heeft zich ontwikkeld tot specialist in de zuivelwereld en beschikt over een groot logistiek netwerk. Hier worden zuivelproducten uit verschillende Europese landen geďmporteerd en uiteindelijk vermarkt binnen verschillende partijen in en om Nederland. Dit bedrijf is nuchter, (financieel) gezond en loyaal aan haar medewerkers en partners. Er werken 23 medewerkers en dit relatief kleine team van experts houdt de trends binnen het vakgebied in de gaten, weet wat er speelt en hoe het smaakt. Groei is voor dit bedrijf zeer belangrijk, maar passie voor de producten des te meer.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau