Luba Uitzendbureau

Accountmanager

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
8 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als accountmanager zorg jij naast de bekendheid van de producten en diensten voor een goede relatie met klanten. Jouw nieuwe werkgever wil dat jij zorgt voor een uitstekende klanttevredenheid, het vermarkten van nieuwe en bestaande producten en het oppikken van signalen uit de markt die jouw nieuwe werkgever kan inzetten voor nieuwe mogelijkheden. Een effectief en actief relatiebeheer maakt daar uiteraard een belangrijk onderdeel van uit.

Jij verkoopt producten en diensten voor bibliotheken: de fysieke collectie, content en digitale proposities zoals online gaming en vernieuwingen op basis van kunstmatige intelligentie. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van verkooptargets en goed relatiebeheer. Je bezoekt klanten (bibliotheken en Provinciale Ondersteuningsinstellingen) met wie je bespreekt aan welke producten en diensten zij behoefte hebben. Je legt makkelijk contacten met relevante gesprekspartners bij de klant en in de branche, en je zorgt er zo voor dat je veel relevante informatie verzamelt.

Vanuit ontwikkelingen bij jouw klanten signaleer je kansen voor nieuwe concepten, producten en diensten, en draag je ideeŽn aan voor verbeteringen in het dienstenaanbod. Samen met de Product Owners en Marketeers werk je aan het ontwikkelen hiervan.

Dit innovatieve bedrijf is ťťn van dť belangrijkste leveranciers van collecties aan bibliotheken. Het is aan hun de taak om de media uitleen- klaar te maken. Dit zijn boeken, e-books, dvd?s, games, luisterboeken, taalcursussen, cd-roms en cd?s.

Dat dit een innovatief bedrijf is, is te zien aan het geheel nieuwe pand met hippe uitstraling. Ze zijn continu bezig met productontwikkeling en ?verbeteringen. Waar ze voor staan is een efficiŽnte manier van produceren. Ze bouwen ook zelf productiemachines voor bibliotheken en binderijen. Voor hun medewerkers hebben ze een open, lichte en hippe werkomgeving gecreŽerd. Met zo?n 150 medewerkers blijft de werksfeer persoonlijk en zijn de collega?s betrokken bij elkaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau