Hanos Nederland

Kassamedewerker Zaterdag

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een leuke job voor de zaterdagen? Vind jij daarnaast klantcontact het leukste aan je werkdag? Kom bij HANOS werken als Kassamedewerker! De zaterdag is een vaste dag, maar de andere uren zijn flexibel in te plannen! Lees snel verder voor meer info...

Wat ga je doen?

Werken als Kassamedewerker bij HANOS betekent dat je het visitekaartje bent van het bedrijf. Servicegerichtheid en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel. Jij bent de laatste HANOS collega die de klant ziet, voordat zij tevreden met hun aankopen naar huis gaan.

De artikelen worden soms op de versafdelingen al gescand en op de HANOS-pas gezet. Jij bent ervoor verantwoordelijk om te kijken of deze artikelen overeenkomen met wat er op de band ligt. Klanten hebben ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Als Caissière zorg jij voor de juiste kassabon of factuur en je zorgt dat je de kas aan het einde van de dag (eventueel samen met een collega) opmaakt. Daarnaast houd je je bezig met het schoonhouden van je werkplek en help je collega's in de winkel met overige werkzaamheden, wanneer het bij de kassa wat rustiger is.
 • Kortom, door jou komt onze klant graag terug naar onze vestiging! Ben jij de sociale en klantgerichte collega die wij zoeken?Ben jij dit?

 • Je hebt al wat ervaring met kassawerkzaamheden;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan precies werken;
 • Je vindt het leuk om een praatje te maken met klanten en je hebt een dienstverlenende instelling;
 • Je bent beschikbaar op donderdagavond, vrijdag en zaterdag;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn.
Pas jij in dit profiel? Kijk dan snel hoe je kan solliciteren en wordt onze nieuwe collega!

Waar kan ik solliciteren?

Heb je zin om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 • Een referentiecheck kan deel uit maken van de selectie -Samen zijn wij HANOS

Wij zijn HANOS. Wij zijn méér dan een internationale groothandel; wij zijn een totaalgroothandelsorganisatie met 18 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in België. Bij ons vind je alle culinaire inspiratie en kennis onder één dak.

Werken bij HANOS Internationale Horeca Groothandel betekent samenwerken in de meest vooruitstrevende groothandel voor horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt. Iedere ondernemer met een voorliefde voor culinaire food- en versproducten of kwalitatief hoogstaande non-foodproducten is in de HANOS-groothandels aan het juiste adres.

Werken bij HANOS is meer dan enkel het werken in een groothandel. HANOS-medewerkers zijn stuk voor stuk deskundig op hun vakgebied en delen eenzelfde passie: de passie voor de 'out-of-home' foodmarkt.

De afdeling

De afdeling Kassa en Receptie is voor de klant vaak het 'gezicht' van de vestiging, vandaar dat sociale vaardigheden erg belangrijk zijn in dit team. Het team staat aan het begin en het einde van het koopproces in de winkel en kan voor een zeer groot deel de winkelervaring positief beïnvloeden. Daarmee bedoelen we: oogcontact maken, begroeten en gedag zeggen, een flexibele instelling hebben, met de klant meedenken en eventueel even een praatje maken.HANOS Apeldoorn: de locatie waar het in 1975 allemaal begon. Deze groothandel is de bakermat van de HANOS-organisatie. In deze winkel vind je naast een zelfbedieningsvestiging ook een culinair theater, waar onze culinair adviseur standaard aan het werk is om je van inspiratie te voorzien. Ook heeft HANOS Apeldoorn een wijnkelder waar je mooie wijnen uit kunt zoeken.
Extra bijzonder: de groothandel bevat een wildfabriek vanuit waar alle andere groothandels van wild worden voorzien.

Aantal uren: 16
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Hanos Nederland gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.