Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Bedrijfsleider (38 uur) Landelijk

Details van de functie

Logo Pets Place Boerenbond blijft groeien en daarom zoeken we regelmatig Bedrijfsleiders voor onze winkels in het hele land. Ga jij de uitdaging aan en wil jij met ons meegroeien?

Onze Bedrijfsleider bij Pets Place Boerenbond hebben net zoveel met mensen als met dieren en tuinieren. Jij zit helemaal op je plek als je werkt in een flexibele organisatie waar geen één dag hetzelfde is. Je vindt het een uitdaging om de winkel er perfect uit te laten zien en onze klanten blij de winkel ziet verlaten, iedere dag weer.

Jij bent samen met het team het visitekaartje van onze organisatie! Je weet dan ook hoe je team moet stimuleren. Verder weet je hoe je enthousiast op een klant afstapt, wat je moet zeggen en doen om de klant aan ons te binden. Die klant die onze winkel verlaat die denkt dan nog even terug “Zo, hier werd ik toch even goed geholpen’.

Een dag in het leven bij Pets Place Boerenbond:

De nieuwe winkelfolder gaat morgen in, jij controleert nog even of alle puntjes op de i staan bij je team. Hebben ze nog iets nodig of kunnen ze van start? Je krijgt ondertussen een telefoontje vanuit de andere winkel in de buurt, er is een medewerker ziek. Jullie lossen de personeelsplanning samen op. Verder gaat de dag probleemloos van start. Jij hebt nu de gelegenheid om de personeelsbezetting van komende periode eens onder de loep te nemen, waar zitten nog kansen op het gebied van de inzet van je personeel? Binnenkort start er een nieuwe medewerker in je winkel. Je hebt besloten dat jij de buddy van deze medewerker gaat zijn en bereidt het opleidingsprogramma voor waardoor je je nieuwe teamlid naar het gewenste niveau krijgt.

Ook neem je de KPI's van je winkel door, zoals omzettargets en de budgetten. Wat voor ideeën heb jij om de winkeldoelstellingen te realiseren?

Inmiddels is de vracht gebracht en help jij je collega om deze te verwerken en tussendoor help je de klanten in de winkel. In de middag heb je een afspraak met één van je teamleden om een lokale actie op te zetten. Je gaat samen brainstormen hoe dit aan te pakken. Jullie doen er alles aan om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Aan het einde van de dag zorg je dat de winkeladministratie op orde is. Morgen is er weer een nieuwe dag.

Enthousiast geworden over de functie? Lees dan nu verder wat wij jou kunnen bieden en om meer van onze organisatie te weten te komen.

Wij bieden:

 • Het salaris is gebaseerd op de CAO Non-Food, module Tuincentra;
 • Je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Natuurlijk gaan wij er vanuit dat jij als collega enthousiast wordt van onze producten en daarom voorzien wij jou van 15% personeelskorting;
 • Is je enkele reisafstand meer dan 10 km dan krijg jij van ons een mooie reiskosten vergoeding;
 • Deelname aan ons IJsvogel Campus opleidingsprogramma;
 • Professionele begeleiding van een buddy, zodat jouw start een succes gaat worden.
Natuurlijk vragen wij ook een aantal dingen van jou:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar gerelateerde werkervaring in de retail;
 • Je hebt grote affiniteit met het assortiment en interesse in het beter leren kennen van onze producten;
 • Je bent daadkrachtig, gedreven en resultaatgericht;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent commercieel gedreven;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit.
Sollicitatie procedure:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al werken binnen onze organisatie? Solliciteren kan via de groene button 'solliciteren' rechtsboven. Wij zijn benieuwd naar je motivatie en CV.

Organisatie informatie:

Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland en altijd in de buurt te vinden. Pets Place is hiermee de winkel voor de echte dierenliefhebber. In onze dierenwinkels werken onze specialisten met passie om mens en dier dichter bij elkaar te brengen. We hebben alles wat nodig is om huis- en erfdieren te voorzien van de dagelijkse benodigdheden.

Boerenbond is een specialist op het gebied van de tuin, met een uitgekiend assortiment voor verzorging en onderhoud, maar ook voor gereedschap, werkkleding, tuininrichting, zwembad en BBQ kun je bij Boerenbond terecht. De Boerenbondwinkels vind je altijd in combinatie met een Pets Place, 2 formules onder 1 dak.

Hiernaast bieden wij in een aantal winkels ook het meest uiteenlopende service doordat er een Dogwash, Trimsalon en een dierenartsenpraktijk onder de naam Vets Place aanwezig is.

IJsvogel Retail is eigenaar van de winkelformules Pets Place en Boerenbond. Het hoofdkantoor van IJsvogel is gevestigd in Ede. Waar tevens onze inkoop- en logistieke organisatie is gevestigd. Dagelijks verzorgen we o.a. het optimale assortiment en de bevoorrading van onze winkels. Naast de ruim 200 fysieke winkels, kun je bij ons ook online winkelen.

Met een grote inkoop- en logistieke organisatie, ruim 200 winkels en 1.200 medewerkers bouwen we dagelijks aan het succes van onze formules.

www.petsplace.nl www.boerenbond.nl www.ijsvogelretail.nl
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.