Luba Uitzendbureau

Aanstormend productieleider

  • Vacature
  • Noord-Holland
Oostzaan
5 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Coördinator productie weet jij precies wat er op de vloer gebeurd. Je houdt in de gaten wat er gemaakt moet worden zodat alle producten aanwezig zijn en op tijd klaar zijn voor de klant. Jij hebt goed overzicht en weet hoeveel medewerkers je nodig hebt en kunt snel schakelen als er een last minute bestelling binnenkomt. Daarmee houd je ook rekening met de kwaliteit, kwantiteit en tijd. Tevens ben je op de hoogte van de HACCP regeling en denk je ook mee over de productontwikkeling en recepturen.
Op de vloer werken zo een 15 tot 25 personen (afhankelijk van de drukte) en jij zorgt er dan ook voor dat iedereen weet wat hij of zij moet doen. Je werkt ook mee met de productiemedewerkers en je hebt nauw contact met de voorman braadlijn, productiemanager en bedrijfsbureau.

Jouw toekomstige werkgever is een specialist in wild en gevogelte. Ze staan bekend om hun kwaliteit en met hun producten kan je de heerlijkste maaltijden maken! Al het vlees komt al dood en schoon aan. Je hoeft dus niet zelf te slachten of schoon te maken.

In de moderne productiekeuken worden onder andere paté's, kant- en-klaarmaaltijden, gebraden en gerookte specialiteiten bereid. Alle producten die jij klaar zet gaan naar de eigen winkels of gelijk naar de consument zelf.
Je werkt met fijne collega's in een informele sfeer, iedereen kent elkaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau