Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt binnen om even gedag te zeggen tegen jouw collega's. De lijsten liggen al klaar, dus je weet direct waar je kan beginnen. Met een palletwagen of karretje zoek je alle spullen bij elkaar. 90% van deze producten zijn niet zwaarder dan 4 kilo. Van sommige producten moet je zes stuks pakken en van de andere weer twee, alles is op je lijstje te checken. Uiteindelijk komt alles terecht op een pallet die verscheept wordt over de hele wereld of wellicht wel in Nederland blijft.

Jouw toekomstige werkgever is een groot magazijn in Zaandam. Ze werken voornamelijk met het midden- en kleinbedrijf (MKB) die weer doorverkopen aan grote leveranciers. Het bedrijf bestaat sinds 1993 en wordt steeds groter. Vier maanden geleden zijn zij weer uitgebreid en het komende jaar hopen ze een digitaal systeem te lanceren binnen het bedrijf.

Je komt binnen een gezellig team te werken waar onderling veel grappen worden gemaakt. Je werkgever gaat bij goed functioneren kijken naar jouw kwaliteiten en aan de hand daarvan kan je extra werkzaamheden oppakken.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau