Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkt op de vestiging Bergschenhoek. Als ervaren commercieel medewerker binnendienst draag je zorg voor commerciŽle werkzaamheden in de breedste zin. Je verricht overkoepelende, ondersteunde en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de afdeling verkoop. Tijdens het uitvoeren van deze taken is het van belang dat je goed kan multitasken. Je hebt veel contact met zowel klanten op (inter)nationaal niveau binnen de Food Retail als de diverse afdelingen binnen de organisatie. Je hebt een commerciŽle instelling en kan hierdoor goed inspelen op onvoorziene situaties. Je komt met een gepaste oplossing met als resultaat een tevreden klant.

Jij bewaakt en coŲrdineert het gehele offerte traject. Je calculeert de juiste kost- en verkoopprijzen. Nieuwe afgesloten artikelen en projecten begeleid je zowel intern als bij de klant. Je handelt diverse in- en externe (commerciŽle) correspondentie af en je coŲrdineert alle administratieve werkzaamheden omtrent klanten. Hieruit maak je diverse omzet- en klantrapportages voor zowel intern als extern gebruik.

Jouw toekomstige werkgever is een jonge onderneming, die zich richt op het bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten/zaden, gedroogde zuidvruchten, croutons en rijstcrackers. Deze onderneming is gevestigd op twee locaties: Giessen en Bergschenhoek. Werken bij dit bedrijf betekent werken in een jonge, dynamische en moderne omgeving. Ze onderscheiden zich door een breed scala aan (innovatieve) verpakkingen en hoogstaande kwaliteit.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau