Luba Uitzendbureau

Montage medewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Rotterdam
8 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een leuk bedrijf zijn wij op zoek naar een montage medewerker. Je zal op projectmatige basis gaan werken op locaties door heel Nederland. Je werkzaamheden zijn daarom ook afhankelijk van de locatie waar je komt te werken. Waar je aan kunt denken zijn het demonteren en installeren van vuurvaste bekleding in thermische installaties en alle daarbij behorende werkzaamheden, het zagen van vuurvaste stenen, het maken van mallen en het beperkt zelfstandig installeren van vuurvaste beton en vuurvaste stenen. Daarnaast kan het voorkomen dat je meehelpt met het opruimen.

Verder hou je de werkplek overzichtelijk en veilig, voor jezelf en anderen. Je meld ongevallen, onveilige situaties en/of handelingen aan de uitvoerder of opdrachtgever.

Je nieuwe werkgever is al jaren lang gespecialiseerd in verschillende sloop werkzaamheden, zoals demontagewerkzaamheden en asbestwerkzaamheden. Zij zijn gevestigd in Rotterdam maar bekend door heel Nederland, en daarbuiten! Zij werken op projectmatige basis door heel Nederland. Ze beschikken over een zeer ervaren team die jou graag onder hun vleugels nemen om de kneepjes van het vak te leren!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau