Hanos Nederland

Winkelmedewerker (Food)

Details van de functie

Logo Ben jij iemand die graag klanten adviseert, maar ook van aanpakken weet? Kom werken als Medewerker Food! Voor onze vestiging in Valkenburg zijn wij op zoek naar een Medewerker Food die beschikbaar is (fulltime of parttime) op maandag t/m zaterdag tussen 7:00 uur en 16:00 uur. Ben jij dit?

Wat ga je doen?

Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een nieuwe Medewerker Food. In deze functie ben je het visitekaartje van onze afdeling en je bent daarmee verantwoordelijk voor het op een correcte wijze informeren en adviseren van onze klanten op de afdeling.

Ook draag je zorg voor de controle van de kwaliteit van alle producten. Samen met het team draag je bij aan een optimale presentatie van de afdeling en zorg je ervoor dat de klant zo optimaal mogelijk wordt geholpen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het bijvullen van de goederen, zodat onze klanten van gemakken voorzien zijn.Ben jij diegene die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een collega bij wie de klant altijd op de eerste plaats staat. Je vindt het leuk om met onze klanten in gesprek te gaan en hen te adviseren. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een teamplayer.

En verder:
  • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding;
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in de foodbranche;
  • Je bent flexibel inzetbaar en je bent bereid om ook `s avonds en in het weekend te werken.

Wat wij jou bieden!

  • Een aantrekkelijke baan in een dynamische werkomgeving;
  • Een marktconform salaris;
  • Werken in een gevarieerd en enthousiast team;
  • Diverse aanvullende bedrijfsregelingen (zoals regeling fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve ziektekostenverzekering);
  • Een uitstekende bedrijfspensioenregeling.

Solliciteren?

Heb je zin om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Een referentiecheck kan deel uit maken van de selectie.De afdeling

Op de HANOS-foodafdelingen profiteert de klant van het gemak van alles onder één dak. Het totaalassortiment foodproducten omvat werkelijk alles wat er aan levensmiddelen nodig is voor de horeca-, instellingen- en bedrijvenmarkt.
Naast zowel topproducten van A-merken als van eigen HANOS-label, bieden wij koffie en thee tot zuidvruchten, zoetwaren en delicatessen van over de hele wereld! De medewerkers van de afdeling Food hebben verstand van en een passie voor levensmiddelen, wat ervoor zorgt dat onze klanten optimaal worden geholpen.Aantal uren: 32 - 40
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hanos Nederland