Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Amsterdam
28 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

In dit mooie distributiecentrum gelegen in Amsterdam Westpoort zijn wij op zoek naar een gedreven logistiek medewerker. Bij binnenkomst om 06:45 pak je eerst een goeie bak koffie in de modern ingerichte kantine om de dagstart door te nemen samen met je collega's. Tijdens dit gesprek zullen de prioriteiten van die dag worden besproken zodat iedereen zijn of haar taken weet voor die dag.

Eenmaal in het magazijn ga jij met een scanner aan de slag om verschillende artikelen te verzamelen, dit kunnen kleine decoratieve artikelen zijn, maar ook een bankstel of servieskast. Belangrijk punt is dat de verschillende producten met zorg worden behandeld. Die mooie bank of servieskast moet wel zonder schade aankomen bij de klant. Dit snap jij dan ook als geen ander en je controleert de producten die klaar staan voor verzending goed op eventuele gebreken. Denk hierbij aan een verzendlabel en of alles goed klaar staat voor verzending.

Mocht je tijdens je werkzaamheden logistieke afwijkingen tegenkomen, dan informeer jij de meewerkend voorman en zoek je samen naar een passende oplossing. Die proactieve houding zet je ook door op de rustige momenten, zo zorg je er voor dat het magazijn er netjes en verzorgt uit blijft zien.

Wil jij je nog verder ontwikkelen en is een reachtruckcertificaat van toegevoegde waarde? Dan is er zeker de mogelijkheid om deze via ons te behalen.

In deze functie heb je te maken met wisselende werktijden in diensten van:
  • 07.00 tot 15.30
  • 09:00 tot 17:30
  • 13.00 tot 21.30

Dus... toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij deel uitmaken van een enthousiaste club mensen? Wacht dan niet langer en laat ons weten dat je beschikbaar bent!

Jouw toekomstige werkgever is de groothandel bij uitstek als het gaat om interieurartikelen. Dit bedrijf is toonaangevend in het ontwerpen en vervaardigen van meubels en heeft zich ik korte tijd ontwikkeld tot leverancier en verkoper van exclusieve meubels en woondecoratie.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau