RCN Vakantieparken

Parkmanager (of koppel) vanaf najaar 2020

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
RCN Vakantieparken biedt op 9 campings in Nederland en 8 campings in Frankrijk een fantastische vakantiebeleving, in een natuurlijke en veilige omgeving waarin we een zo optimaal mogelijke gastbeleving nastreven. Daarnaast is een verblijf op RCN Vakantieparken méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeer- en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wanneer onze gasten bij ons vakantie vieren, zorgen zij niet alleen voor hun eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is. Onze christelijke oorsprong vertalen wij in respect voor elkaar en delen met elkaar. Delen van vakantieplezier. RCN: Goed voor elkaar!

Jouw functie
Als parkmanager ben je eigenlijk een ondernemer, eindverantwoordelijk voor een efficiënte bedrijfsvoering waarbij je continue gericht bent op de bezettingsgraad, overall parkkosten, inzet van personeel, relatiebeheer met lokale overheid, kwaliteit van dienstverlening en een optimale gastbeleving en dat alles vanuit de RCN-visie.

Wat ga je doen?
De functie van parkmanager is zeer divers en grofweg samen te vatten in:

 • Management: Je voert de dagelijkse leiding op het park en stuurt daarbij de diverse afdelingen aan: receptie, horeca, animatie, schoonmaak, technische dienst & groenvoorziening. Je stuurt op een optimale bezettingsgraad, bewaakt de begroting en je hebt aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je weet het personeel te motiveren en inspireren in het behalen van de door jou uitgezette koers. Je hebt veel contact met de andere parkmanagers en de medewerkers van het service-kantoor. Daarbij is er volop mogelijkheid om kennis en ervaringen met collega?s uit te wisselen. Van elkaar leren en elkaar helpen is hier de agenda.
 • Guest Services: Je bent de ambassadeur van het park en dat straal je uit richting onze gasten. Je gaat voor een optimale dienstverlening en onderneemt actie op de wensen en feedback van onze gasten. Een unieke vakantiebeleving is jouw streven in combinatie met veiligheid, rust en orde.
 • PR & Sales: Je zorgt voor een goede band met het lokale netwerk en onderhoudt contacten met gemeente, overheidsinstanties en bedrijfsleven. Je werkt actief samen met de lokale aanbieders van toeristische attracties (bijv. buitensportbedrijven, grotten & kastelen). Hiervoor is het je eigen maken en bekend zijn met de Franse cultuur en gewoontes belangrijk.

Voor de partner is er een functie als assistent-manager beschikbaar. In deze rol ben je de rechterhand van de manager en samen zorgen jullie voor de optimale bedrijfsvoering binnen de visie van RCN.

Wat vragen wij?
 • HBO werk- en denkniveau met minimaal drie jaar managementervaring in de hospitality (hotel, park, leisure venues).
 • Naast de Nederlandse taal schakel je ook snel over in het Engels en Frans.
 • Organisatorisch sterk, hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bekend met de pieken binnen de horeca.
 • Goed kunnen omgaan de vrijheid van ondernemen, zeer zelfstandig en hands-on.
 • Teamplayer.
 • Op het park willen wonen (mooie woning is beschikbaar).
 • Het kunnen overhandigen van een VOG is vereist.


Wat bieden wij jou?
Los van dat je als parkmanager op een van de mooiste plekken in Frankrijk gaat wonen en werken, onderdeel gaat uitmaken van een enthousiast en hecht team van collega?s, biedt de organisatie een goed basissalaris, een bonusregeling, telefoon en laptop. Er is een mooi woonhuis beschikbaar tegen een kleine vergoeding.
Wij hebben de werving en selectie voor deze functie uitbesteed aan CourtesyMasters. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Larissa Zwart via +31-70-3227630 of [klik hier voor het telefoonnummer] . Uw sollicitatie mag u sturen aan: [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Vakantieparken gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.