Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Breda
23 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker voer je de volgende werkzaamheden uit:
  • Laden en lossen van vrachtwagens
  • Inkomende goederen variŽrend van koelkasten tot wasmachines en bankstellen op de juiste locatie zetten
  • Orders inpakken, insealen en verzendklaar maken

Dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met je team. Aangezien het nu drukker is dan ooit door de huidige Corona-crisis is het van belang dat je ervaring hebt met orderpicken. Er gaan nu zoveel verschillende producten naar consumenten dat het wel goed moet gebeuren. Tijdens de sollicitatieprocedure vragen wij om een recente verklaring omtrent gedrag.

Werktijden zijn als volgt:

06:45 uur tot 15:15 uur
14:45 uur tot 23:15 uur
22:45 uur tot 07:15 uur

Dit bedrijf is een grote speler van ?personalized logistics?. Zij werken o.a. samen met bedrijven zoals Bol.com, Coolblue en Wehkamp. Door hun unieke manier van het bezorgen denk hierbij aan in-home en doorstep services in een flexibel rooster, kan de klant altijd zijn of haar pakket laten bezorgen op het meest geschikte moment. Dit bedrijf heeft verschillende vestigingen in heel de Benelux en alle hebben het doel om de klant tevreden de deur achter de bezorgers dicht te laten doen.

Aan het eind van de middag komen de vrachtwagens binnen rijden met goederen die retour zijn gekomen. Deze worden in de milieustraat door de chauffeur gelost. De medewerker Milieustraat zorgt ervoor dat de machines met behulp van een klemtruck netjes in de containers geplaatst worden. Ook piepschuim, plastic en karton wordt verwerkt. Naast deze werkzaamheden zit er ook een stukje opruimen van het warehouse bij.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau