Luba Uitzendbureau

Monteur luchtbevochtiging

  • Vacature
  • Utrecht
Utrecht
22 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit is een baan waarbij je elke dag lekker op pad gaat door heel Nederland! Jouw technische inzicht en twee rechterhanden komen goed van pas in deze functie.

Je begint je dag vroeg in de ochtend vanuit de vestiging. In jouw inwerkperiode doe je dit samen met een ervaren collega na de inwerkperiode ga jij ook zelfstandig op pad. In jouw eigen werkbus ga je richting de klus waar je de afgelopen drie dagen aan gewerkt hebt. Als de klus is afgerond zie je op jouw telefoon dat je nog een ad hoc klusje hebt op Schiphol voordat je naar huis gaat. Leuk dat je op zo'n leuke locatie mag werken! Je noteert de werkzaamheden met nog wat voor en na foto's in het systeem zodat alles ook duidelijk is voor het hoofdkantoor en eventuele latere klussen. Omdat je weet dat je maandag dicht bij huis gaat werken ga je aan het eind van de dag naar de vestiging om je bus bij te vullen, zodat je maandag van uit huis kan starten.

Omdat jij het aanspreekpunt bent op locatie ben jij communicatief vaardig en representatief. Op deze manier zorg jij voor tevreden klant!

Je komt te werken voor een servicebedrijf dat zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van luchtkanalen. Met jouw team zorg jij ervoor dat elke klus geklaard wordt. In dit relatieve jonge team voert humor de boventoon en de sfeer is informeel en gezellig, of je nu op kantoor of onderweg bent.

Daarbij zijn er verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Je nieuwe werkgever vindt het namelijk heel belangrijk om te investeren in hun medewerkers.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau