Luba Uitzendbureau

Medior Internationaal trader FMCG

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Leiden
22 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

In de positie als Medior Internationaal Trader beheer je de klantportefeuille van alle internationale klanten en leveranciers, maar is het ook belangrijk dat je new business relaties opbouwt. Hiervoor houd je de markt sterk in de gaten en speel je als entrepreneur in op kansen. Je sluit snelle deals en onderhandeld met handelsrelaties waar je 25% van je werkzaamheden naartoe reist. Uiteindelijk ben je constant in onderhandeling met diverse stakeholders over prijzen en voorwaarden. Ook zijn de financiėle en accountgegevens van alle stakeholders netjes up-to-date. Je bent verantwoordelijk voor de klanten uit het buitenland.

Ondanks dat je je taken ziet als eigen business en flink wat initiatief toont, kan je ook goed samenwerken met zowel de backoffice als het logistieke team en rapporteer je naar je eigen divisiemanager.

Jouw nieuwe werkgever is een internationale handelsonderneming. Het kantoor in Leiden heeft 140 medewerkers. Onderling hangt een frisse en energieke sfeer. Het centrale motto is "Work hard, Play hard". Er is veel ruimte voor borrels en voor netwerken met jou en je collega's.

Met 40 jaar ervaring in de fast-moving consumer goods hebben ze een goede reputatie opgebouwd met daarbij een sterke relatie met alle stakeholders. Daarbij behoort een divers portfolio van merken in de divisies: beauty, food, health, sports, fashion en personal & home care.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau