High Five Health Promotion B.V.

Fitnessinstructeur gezocht! 10-30 p/w

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Limburg
 • Noord-Brabant
Eindhoven, Best, Heerlen, Bergen op Zoom
11 augustus 2020
1 oktober 2020

Details van de functie

Logo Wij zijn op zoek naar een Fitnesscoach op Back up voor regio Eindhoven, Best, Heerlen en Bergen op Zoom

KUN JIJ JOUW PASSIE VOOR FIT ZIJN ÉN BLIJVEN OP IEDEREEN OVERBRENGEN? GEEF DE BEDRIJFSFITNESS MARKTLEIDER EEN HIGH-FIVE!
High-fives deel je niet zomaar uit. Maar als je mensen ervan hebt overtuigd dat fit worden, zijn én
blijven pure winst is, is dat een high-five waard. In shape komen na een ziekte of blessure? Drukbezette medewerkers laten ontdekken hoe je gezond sport en ontspant? Bij High Five Health Promotion – energieke marktleider in vitaliteit – is dat precies wat je doet. En dus worden jouw enthousiaste lessen en persoonlijke adviezen overal met high fives begroet. Ook door ons!

ONZE NIEUWE FITNESS INSTRUCTEUR IS

Een motivator die iedereen in beweging krijgt. Solo. Of in groepsverband. En ongeacht het ervarings- en energieniveau van de mensen die je traint. Iemand die medewerkers niet alleen kan overtuigen van het belang van bewegen, maar ook weet hoe je ze in beweging krijgt. Iemand die oprecht enthousiast is als mensen het oppakken. Iemand ook die weet dat mensen die bijvoorbeeld herstellende zijn van een ziekte, wat extra tijd en aandacht nodig hebben. En iemand die daar graag in investeert, want de mooiste high five momenten zijn die momenten waar je samen hard voor hebt geknokt. Als Fitnessinstructeur sta je bij High Five op verschillende bedrijfsfitnesslocaties in de regio Den Haag/ Rotterdam of Amsterdam ( in overleg ). Je bent flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag (07.00 – 20.00 uur) en in het weekend tot 15:00 uur.


ONZE NIEUWE FITNESS INSTRUCTEUR HEEFT

 • Een sportieve opleiding als Fitvak A en B of ALO / CIOS/ NASM PT;
 • Winnende plannen voor groepslessen (Crossfit? Spinning? Pump? Yoga? Your call!);
 • Passie voor de ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit;
 • Er gewoon enorm veel zin in om mensen te laten bewegen!

ONZE NIEUWE FITNESS INSTRUCTEUR KRIJGT
Daar veel voor terug. Een fair salaris natuurlijk. Plus vele extra’s. High Five Health Promotion is een grote fitness- en vitaliteitsorganisatie. In Nederland. Maar ook in België, Duitsland en Engeland. Een internationaal speelveld dus. Met internationale voordelen, zoals opleidingsprogramma’s, de kans om de grens over te steken en goede reiskosten-, pensioen- en verzekeringsregelingen en lidmaatschap bij CultuurWerkt..

OVER HIGH FIVE
Bij High Five geloven we dat een gezonde geest en een gezond lichaam de basis vormen van elke superwerknemer. In deze snelle, veeleisende wereld is het verlangen naar balans en persoonlijke gezondheid groter dan ooit. Met ons brede scala aan vitaliteitsservices inspireren we iedereen om de gemotiveerde, energieke, gefocuste, creatieve en gebalanceerde teamspeler te worden die de superwerknemer is.
Sinds 1988 is High Five Health Promotion dé leverancier van bedrijfsfitness en -vitaliteit, met 54 on-site sportscholen in Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Op basis van onze 4 pijlers; High Five Gyms, High Five Fitness Network, High Five Health en High Five Progress brengen we dagelijks meer dan 400 bedrijven en meer dan 80.000 medewerkers in beweging.
Wij geven bedrijven en medewerkers de kracht om alle doelen te bereiken.
Jump on board and join the vitality movement.
Gerelateerde opleidingen:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Dejana Bubica
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door High Five Health Promotion B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.