Hanos Nederland

Stagiair Logistiek Medewerker (BOL)

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Utrecht
Nieuwegein
30 september 2020

Details van de functie

Logo Jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd onze klanten blij maken? Kom stage lopen bij HANOS!

Wat ga je doen?

De student werkt mee in het logistieke proces als bijrijder, dock-medewerker (het ondersteunen bij het laden en lossen van de vrachtwagens) en het verzamelen van orders. Wij zijn dagelijks geopend van 07.00 uur tot 18.00 uur van maandag t/m zaterdag.Ben jij diegene die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een enthousiaste student (BOL) die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Zie jij logistiek als een leuke uitdaging en vind je afwisselende werkzaamheden fijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden

Een leuke stage plaats met wisselende logistieke taken en wellicht een toekomst als parttime of fulltime medewerker binnen onze HANOS vestiging. Daarnaast is deze stage een mooie opstap als je door wilt leren tot teamleider of chauffeur. Je bent werkzaam in een hecht en enthousiast team wat bestaat uit harde werkers. Tijdens de lunchpauze komen collega's van verschillende afdelingen samen in de lunchruimte, waar een heerlijk gratis soepje (of iets anders) voor je klaar staat. Dit wordt bereid door onze eigen culinair adviseur.

En een stagevergoeding.

Solliciteren?

Heb je zin om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Een referentiecheck kan deel uit maken van de selectie.

De afdeling

HANOS heeft met haar eigen centrale en decentrale distributiecentra de gehele logistieke keten in eigen beheer. De vrachtwagens zijn eigendom van HANOS en de chauffeurs zijn bij ons in dienst. Het zijn daardoor dan ook goed opgeleide medewerkers, die allemaal oprecht betrokken zijn bij HANOS en onze klanten.

De klanten worden rechtstreeks beleverd vanuit het distributiecentrum van de diverse HANOS vestigingen en op hun beurt worden de zelfbedieningsgroothandels beleverd vanuit de centrale distributiecentra die gehuisvest zijn in Apeldoorn. In heel Nederland en BelgiŽ zijn dagelijks ruim 200 HANOS-paars gekleurde vrachtwagens onderweg om onze klanten en vestigingen te voorzien van heerlijke producten uit ons assortiment.

In Apeldoorn staan drie zeer moderne centrale distributiecentra met een vloeroppervlak van ca. 100.000 m≤ Om het gehele logistieke proces goed te kunnen laten verlopen zijn er zeer veel medewerkers bij betrokken, van orderverzamelaar tot chauffeur en van medewerker afdeling orderintake tot de logistieke planners. Met elkaar zorgen zij er voor dat klanten en vestigingen de juiste bestelling op het afgesproken tijdstip ontvangen.

Aantal uren: 0 - 36
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hanos Nederland