Luba Uitzendbureau

Grondwerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Bodegraven
19 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als grondmedewerker ben je samen met o.a. een kraanmachinist verantwoordelijk op diverse projecten voor grond- water en wegwerkzaamheden. In een projectteam draag je zorg voor je opdracht waar je die dag of periode op staat ingepland. Je houdt je met name bezig met de voorbereiding van de aanleg van kabels en buizen, groen of wegen, de bouw van woningen en gebouwen of het reinigen van grond.

Je past goed bij dit bedrijf als geen klus je te gek is! Je bent een echte doorzetter en neemt graag initiatief. Uiteraard begeleiden je collega's waar nodig.

De werkzaamheden starten vanaf week 33. Je moet zelfstandig naar Bodegraven kunnen komen. Vanaf daar kan je met je collega's meerijden naar de klussen.

Jouw toekomstige werkgever is bereid om je na een periode zelf in dienst te nemen als je drive maar goed is om te willen werken en te willen leren.

Op dagelijkse basis werk je samen in projectteams die elkaar allemaal helpen en ondersteuning geven. Je moet dus zelf ook een teamplayer zijn. De opdrachten bevinden zich meestal in de omgeving van het Westland, Rotterdam en het Groene hart. Het bedrijf zelf is gestationeerd in de omgeving van Bodegraven.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau