Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Heb jij graag contact wel klanten zowel telefonisch als via de mail en wil je van A tot Z betrokken zijn bij het verkoopproces? Dan is deze functie als commercieel medewerker binnendienst iets voor jou.

Je zal je hier niet snel vervelen onder werktijd. Als marktleider in kantoormeubelen in zowel Nederland al BelgiŽ ontvangt dit bedrijf gemiddeld 70 Š 80 bestellingen per dag.

Jouw taak als commercieel medewerker binnendienst is om deze bestellingen telefonisch zo goed mogelijk op te volgen. Zo bestaan je werkzaamheden onder andere uit het opnemen van bestellingen, het maken van offertes, zorg je dat de orders bij de fabrikant komen, adviseer je hoe klanten hun bestellingen nog completer wordt en ondertussen komt er ook nog e-mail binnen die beantwoord moet worden.

Je komt te werken in een team van gemotiveerde collega?s die net als jij gemotiveerd zijn om het bedrijf nog meer te laten groeien.

Het bedrijf is een marktleider op zowel de Nederlandse als Belgische markt voor webwinkels in kantoormeubelen. In de komende maanden gaan ze uitbreiden naar Duitsland. Momenteel hebben ze 11 verschillende websites allemaal gespecialiseerd in kantoorartikelen. Het bedrijf is gevestigd in Haarlem en vanaf je werkplek heb je uitzicht op het water. Je komt terecht in een
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau