Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Dordrecht
23 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als echte productiemedewerker ben je bij jouw nieuwe werkgever aan het juiste adres. Dagelijks worden er vele liters olie en smeermiddelen verwerkt voor verschillende sectoren. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat de productielijn soepel blijft draaien, en natuurlijk zorg je er voor dat je jouw werk netjes doet.

Er zijn verschillende werkzaamheden waarop je ingedeeld kunt worden, zoals het afvullen van vaten, en je vind het geen enkel probleem om bij te springen bij collega's van een andere productielijn indien dit nodig is.

Jouw toekomstige werkgever is marktleider en produceert smeermiddelen voor de scheepvaart, de automobielsector en de industrie. Binnen de poort van het bedrijf produceert men zowel voor de nationale als internationale markt; de distributie naar afnemers in de scheepvaartsector wordt rechtstreeks verzorgd. Er werken ongeveer 125 medewerk(st)ers, verdeeld over de afdelingen Blending, Afvullen, Warehousing, Bunkering, Scheepvaart, Administratie, Productmanagement en Laboratorium.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau