Luba Uitzendbureau

Medewerker technische dienst

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
19 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker technische dienst in deze productie omgeving ben je voornamelijk bezig met het verhelpen van storingen en het plegen van preventief onderhoud van de machines en systemen. je bent dus een expert op mechanisch en elektronisch gebied. Je werkt nauw samen met de processpecialist en ondersteund de operators met technische vraagstukken.

In deze functie is het belangrijk dat je de oorzaak weet te lokaliseren en deze juist weten te beoordelen zodat er eventueel op tijd externe monteurs ingehuurd kunnen worden. Ook zorg je ervoor dat de machines juist zijn afgesteld. Je voert inspecties uit op eigen machines en bent kritisch met het inplannen van periodiek onderhoud.

Jouw nieuwe werkgever levert maatwerk voor de levensmiddelensector, voornamelijk voor industriŽle bakkerijen, bakkerijgrondstoffen leveranciers en de notenhandel . Zij verwerken over het grotendeel amandelen en produceren eindproducten naar keuze van de klant. Het gaat om een klein bedrijf in de omgeving van Zestienhoven wat goed bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als met de auto.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau