Luba Uitzendbureau

Technisch balieverkoper

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Beverwijk
22 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze groothandel vol met bouwmaterialen is geen dag hetzelfde. Je start je dag uiteraard met een kop koffie met je collega's en vervolgens ga je aan de slag. Als balieverkoper ben jij de commerciŽle medewerker op de werkvloer. Je ontvangt en adviseert de klanten die binnen komen maar ook de grotere partijen die bij jou bestellingen plaatsen.

Je hebt een divers klantenbestand bestaande uit aannemers en particulieren. Jouw klanten hebben bijvoorbeeld advies nodig over de materialen voor een thuisverbouwing. Jij adviseert klanten over het gebruik van zowel binnen- als buiten materialen, vloer berekeningen en het juiste gereedschap. Je loopt met je klanten door de winkel om ze verschillende producten te laten zien. Vervolgens maak je de offerte en reken je af. Tijdens dit hele proces zorg jij ervoor dat je klant zich helemaal thuis voelt. Je krijgt de ruimte om ťcht de tijd te nemen voor iemand!

Jouw toekomstige werkgever is een dynamische bedrijf met een prettige werksfeer. Het is een familiebedrijf met meerder vestigingen in Nederland. De familiecultuur is duidelijk voelbaar op de werkvloer. Initiatief wordt gewaardeerd en er alle ruimte om door te groeien/leren. En alles doe je samen met het team!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau