Luba Uitzendbureau

Onderhoudsoperator Cyclotron

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Petten
23 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen een hecht team op onze afdeling ben jij samen met de collega's verantwoordelijk voor het uitvoeren van de cyclotronproductie en onze onderhoudswerkzaamheden. Jij werkt volgens strenge voorschriften en een planning ten behoeve van een optimale kwaliteit van radio-isotoop producten en maximale beschikbaarheid van onze apparatuur en installaties.
  • Voorbereiden van het productieproces en opstarten van het bestralingsproces
  • Bedienen, controleren en regelen van de installatie vanuit de controlekamer, bijstellen van parameters indien nodig
  • Afschakelen van bestralingsproces en uitvoeren van targethandelingen
  • Oplossen van routinematige productieproblemen, inschakelen van senior, process reliability engineer of externen indien nodig

Daarnaast houd je je bezig met het uitvoeren van schoonmaak-, reparatie-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden aan installaties, apparatuur, machines en (meet)gereedschappen. En het maken, reviseren of herstellen van (reserve)onderdelen. Ook spoor je storingsoorzaken op en verhelp je technische (ver)storingen. Daarnaast ga je grondstoffen afwegen en een chemisch bad bereiden voor de MnO2 productie, uitvoeren van routinematige proceshandelingen als mengen, uitschenken, filteren, verwarmen en drogen volgens voorschriften m.b.v. weeg- en mengapparatuur, oven(s), zuurkast en glaswerk. Je houdt toezicht op en meldt telefonisch productie alarmen buiten kantooruren aan het betreffende afdelingshoofd en voert looprondes uit om de productie en onderhoudstatus te beoordelen.

Binnen deze functie houd jij je ook bezig met het bijhouden van diverse productie-, voorraad- en onderhoudsgegevens. Ook houd jij onze afdelingsdocumentatie actueel, mede als de technische tekeningen en (besturings)programmatuur.

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van generatoren, radioactieve en niet-radioactieve producten en aanvullende producten voor de diagnose en behandeling van diverse ziekten.

Wereldwijd zijn zij één van de grootste productie organisaties van hightech medisch apparatuur, instrumenten en (radioactieve) preparaten op het gebied van radiotherapie, contrastvloeistoffen, medische diagnostiek en pijnbestrijding.

?Integriteit, commitment en samenwerking zijn de kernwaarden die de basis zijn voor ons gedrag.? Samen de zaken voor elkaar krijgen door teamwerk zowel intern als extern.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een prachtig proces waarmee jaarlijks 14 miljoen patiënten worden voorzien van potentieel levensreddende diagnostische producten?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau