Luba Uitzendbureau

Orderpicker schoenen en sportkleding

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
18 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Werk jij graag in een rustige omgeving en een relaxte sfeer? Dan hebben wij de functie voor jou als orderpicker in een groot magazijn!

Als orderpicker ga je in dit magazijn voornamelijk schoenendozen bij elkaar verzamelen aan de hand van een orderlijst en gebruikt hierbij een handscanner en/of polsscanner. Naast het verzamelen van schoenendozen kan het zijn dat er andere producten worden gepikt zoals kleding of speciale artikelen. Aan de hand van de orderlijst loop je tussen de stellingen door en zoek je de juiste orders en vindt het dan ook fijn om dit werk een aantal uren achter elkaar te doen. Je wordt blij van iedere order die je kunt afstrepen van jouw lijstje.

De verzamelde orders zet je klaar, zodat deze gereed kunnen worden gemaakt voor verzending. Er worden ook veel containers leeggehaald. Het is zaak dat je goed kunt tillen en lopen om hier soepel in te werken.

De werktijden zijn alleen in de avonddienst: 12:30 ? 21:00 uur.

Jouw toekomstige werkgever levert schoenen en sportkleding vanuit het magazijn. Goederen komen binnen, worden opgeslagen en vervolgens weer geŽxporteerd door heel Europa. Nederland heeft een vestiging gevestigd in Heerhugowaard . Het is een organisatie met een informele- West-Friese mentaliteit waarbij proactief handelen erg wordt gewaardeerd. Kortom, het is een resultaatgerichte no-nonsens organisatie met korte communicatielijnen op de werkvloer. In de huidige situatie is geen dag hetzelfde.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau