Luba Uitzendbureau

Engineer / 3D Tekenaar

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Engineer/3D tekenaar is het belangrijk dat jij zowel technische kwaliteiten als commercieel inzicht hebt. Je bent specialist in het maken van gedetailleerde (3D) ontwerpen en tekeningen van tanks en projectdelen, maar bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken van projecten van klanten in verschillende sectoren. Jouw takenpakket:
  • Data invoeren in het ERP systeem en omzetten naar de juiste input voor de productie
  • Ondersteunen van de project engineer met het technisch uitwerken van projecten
  • Tekeningen en orders uitwerken voor de productie en de werkvoorbereiding


Je voert opdrachten voor zowel de interne als externe klant zelfstandig uit en rapporteert aan de technisch manager. Er wordt gewerkt met een eigen softwarepakket en met 3D AutoCAD (Solid Edge).

25 jaar geleden begon het als klein metaalbedrijf, nu is het uitgegroeid tot een grote organisatie met drie aparte tankbouwbedrijven, met meerdere locaties in twee landen. Hier worden grote RVS tanks op maat gemaakt voor klanten in de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie.

Er heerst een echte sfeer van een familiebedrijf. Er is een platte organisatie met een zeer betrokken directie. De doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos, wat te zien is aan de huidige directie die ook ooit op de vloer begonnen is.
Elke dag staat er vers fruit voor je klaar en elke twee weken worden de verjaardagen gevierd met een gebakje. Elke vrijdag wordt er vanaf 15:15 samen geborreld, er is een zomerbarbecue, een kerstborrel en een jaarlijks personeelsuitje.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau