Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman

  • Vacature
  • Vast contract
  • Utrecht
Lopik
25 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag op de afdeling Tankbouw. Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van jouw team (+- 10 medewerkers) en dat de projecten voldoen aan de eisen van de levertijd, kwaliteit en kwantiteit. Je coacht en inspireert de medewerkers en draagt bij aan hun kennisontwikkeling. Je begeleidt de (leerling)lassers en zorgt voor een goed opleidingstraject zodat zij taakvolwassen worden.
  • Je accordeert de uren van jouw afdeling en zorgt voor de administratieve verwerking
  • Door goed voorraadbeheer zorg jij dat er altijd voldoende materialen beschikbaar zijn om de geplande werkzaamheden uit te voeren
  • Het bewaken en bijhouden van de planning, dit stem je af met jouw directe collega en het Bedrijfsbureau
  • Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, frequent verzuim en verbetertrajecten. Dit doe je samen met de (assistent) productiemanager
  • Je werkt mee waar dat nodig en mogelijk is


Je neemt initiatief om continue te verbeteren op het gebied van efficiŽntie en kwaliteit binnen het productieproces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitdragen van en werken volgens de veiligheidsprocedures (VCA, NEN en ISO).

Je werkt nauw samen met jouw collega's in een team van 5 meewerkend voormannen. De productie gaat 24/7 door en dus wordt er in ploegen gewerkt. Overwerk komt regelmatig voor.

25 jaar geleden begon het als klein metaalbedrijf, nu is het uitgegroeid tot een grote organisatie met drie aparte tankbouwbedrijven, met meerdere locaties in twee landen. Hier worden grote RVS tanks op maat gemaakt voor klanten in de farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie.

Er heerst een echte sfeer van een familiebedrijf. Er is een platte organisatie met een zeer betrokken directie. De doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos, wat te zien is aan de huidige directie die ook ooit op de vloer begonnen is.
Elke dag staat er vers fruit voor je klaar en elke twee weken worden de verjaardagen gevierd met een gebakje. Elke vrijdag wordt er vanaf 15:15 samen geborreld, er is een zomerbarbecue, een kerstborrel en een jaarlijks personeelsuitje.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau