Luba Uitzendbureau

Installatiemonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit installatie- en onderhoudsbedrijf doet het installatie werk voor prachtig op te leveren badkamers.

Met de werkbus vertrek je vanuit huis naar de klant. Om 07.30 uur tref jij jouw collega bij de klant en ga je aan de slag.

Het is een nieuwe klant, dus de eerste dag dat je daar bent. Je maakt kennis en vertelt wat je gaat doen. De eerste dag staat in het teken van het slopen van de oude badkamer en de voorbereidende werkzaamheden, zoals het afplakken. Hier ben je de hele dag mee bezig. Om 15.30 uur zit jullie werkdag erop en vertrekken jouw collega en jij naar huis.

De volgende dag kom je terug en zijn jouw collega en jij bezig met het uittekenen en vervolgens het leggen van de leidingen. Na de tweede werkdag ga jij op de derde werkdag door naar een andere klant, aangezien er bij de eerste klant nu geen werk voor je is. Een externe partij is namelijk bezig met het plaatsen van de badkamer.

Wanneer deze na een aantal dagen geplaatst is, kom jij weer terug bij dit bedrijf om alles netjes af te monteren. De werkdag zit erop en je laat de klant achter met een mooie, werkende badkamer!

Dit onderhoudsbedrijf voert vooral installatiewerkzaamheden uit in badkamers, maar af en toe pakken ze ook een keuken aan. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en bestaat sinds dit jaar 15 jaar! Het team bestaat uit zo'n 8-10 man en bestaat met name uit ZZP-ers. Omdat het goed gaat, kunnen ze wel een (leerling)monteur in loondienst erbij gebruiken.

Bij dit bedrijf staat open en eerlijke communicatie voorop. Doordat de monteurs elkaar feedback geven, halen ze het beste uit zichzelf en blijft de kwaliteit van het werk hoog.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau