Hanos Nederland

Stageplaats Vers

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Hengelo Ov
22 september 2020

Details van de functie

Logo Jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd onze klanten blij maken? Kom stage lopen bij HANOS! Voor onze vestiging in Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste student die stage komt lopen op onze Kaas en Zuivel afdeling. Ben jij op zoek naar een stage Vakbekwaam Medewerker Vers per 1 september? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Je werkt op diverse versafdelingen binnen onze groothandel zoals groente, wild & gevogelte, slagerij en kaas & zuivel afdeling. Je loopt dagelijks mee in het winkel proces betreft klant advies, THT-controle, vakkenvullen, verwerken en versnijden van onze vers producten. Wij zijn dagelijks geopend van 07.00 uur tot 18.00 uur van maandag t/m zaterdag.Ben jij diegene die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een enthousiaste student die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Daarnaast ben je representatief en sta je open voor klantcontact.

Wat wij jou bieden

Een leuke stage plaats op wisselende versafdelingen met wellicht een toekomst als parttime of fulltime medewerker binnen onze HANOS vestiging. Je bent werkzaam in een hecht en enthousiast team wat bestaat uit horeca mensen en vak specialisten. Tijdens de lunchpauze komen collega's van verschillende afdelingen samen in de lunchruimte, waar een heerlijk gratis soepje (of iets anders) voor je klaar staat. Dit wordt bereid door onze eigen culinair adviseur.

Solliciteren?

Heb je zin om deze stage aan te pakken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.De afdeling

Op de afdeling Kaas/Zuivel wordt een keur aan kwaliteitsproducten overzichtelijk gepresenteerd in permanent gekoelde ruimtes om de hoge kwaliteit te waarborgen. Voorverpakte kaas of vers van het mes, geļmporteerd of uit eigen land, de keus is aan de klant. Ook het zuivelassortiment is breed; er is een ruime keuze melkproducten, (kruiden)roomboter, verse eieren en eiproducten, desserts, kwark en slagroom. Daarnaast heeft HANOS een uitgebreid pakket maaltijden en maaltijdcomponenten.


In het voorjaar 2019 is onze nieuwste vestiging in Hengelo geopend. Vanuit onze zelfbedieningsgroothandel van ruim 15.000 m² bedienen we dagelijks onze (horeca) klanten in Twente en de wijde omgeving. Met ruim 80 vakmensen zorgen we in Hengelo voor een optimale samenwerking in onze groothandel en binnen de logistiek.

Aantal uren: 0 - 36
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hanos Nederland