Hanos Nederland

Winkelmedewerker AGF Afdeling (Zaterdag)

Details van de functie

Logo Wij zijn in Valkenburg op zoek naar een collega die op de zaterdag, koopavonden en in vakanties beschikbaar is. Perfect om te combineren met je school als bijbaan. Wil jij onze AGF-afdeling ondersteunen met het klaarmaken van klantbestellingen, orderpicken en de winkel netjes houden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Medewerker voor de afdeling AGF ben je verantwoordelijk voor onze groenten- en fruitafdeling. In jouw rol verzorg je de presentatie van onze producten en zorg je ervoor dat alle producten voor onze klanten beschikbaar zijn.

Door een optimale en opgeruimde presentatie van onze afdeling met de groenten en fruit van het seizoen, zorg je ervoor dat de klanten graag langskomen en om advies vragen. Naast een uitgebreid assortiment aan Nederlandse groenten en fruit, bied HANOS tevens een groot assortiment aan buitenlandse groenten en fruit.Ben jij diegene die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich samen met ons gezellige team verantwoordelijk voelt voor alle werkzaamheden op de afdeling. Je bent enthousiast, klantgericht en een echte teamplayer. Daarnaast heb je al enige relevante werkervaring en affiniteit met de horecabranche;

Verder:
  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en hebt een gemotiveerde houding;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om ook ’s nachts te werken.

Wat wij jou bieden

  • Een aantrekkelijke baan in een dynamische werkomgeving;
  • Een marktconform salaris;
  • Werken in een gevarieerd en enthousiast team;
  • Diverse aanvullende bedrijfsregelingen (zoals regeling fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve ziektekostenverzekering);
  • Een uitstekende bedrijfspensioenregeling.

Solliciteren?

Heb je zin om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Een referentiecheck kan deel uit maken van de selectie.De afdeling

HANOS levert een totaalassortiment aardappelen, groenten en fruit. Het assortiment lijkt eindeloos en de producten komen uit alle werelddelen. Dagelijks worden de beste producten geselecteerd.
Veel medewerkers hebben een achtergrond in de horeca als bijvoorbeeld kok of werken al jaren met diverse groenten en fruitsoorten in bijvoorbeeld een groentewinkel.Aantal uren: 12
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hanos Nederland