Luba Uitzendbureau

Terrein medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Beverwijk
18 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je zult starten in een inwerktraject waarbij je kennis gaat maken met diverse machines. Je zult starten op de kleinste machines, maar het is de bedoeling dat je allround inzetbaar wordt. Naast machines zijn er ook een aantal werkzaamheden die handmatig gedaan moeten worden. Als je volledig ingewerkt bent, ga je mee in het werkrooster in 5-ploegendienst.

Het werk bestaat o.a. uit het legen van boten, bezem schoonmaken van de ruimen, transporteren van grondstoffen naar de opslag en ovens, zeven van grondstoffen, stofbestrijding, opruimwerkzaamheden in de hallen.

Je krijgt je opdrachten via de leidinggevende van de dienst. Van het werk wordt je echt vies, maar beschermende kleding wordt voorzien.

Jouw nieuwe werkgever is een specialist in transport en grondverzet. Naast het grondverzet verrichten zij havenwerk, stuwadoorswerk en overslag. Zowel nationaal als internationaal. Er wordt gewerkt met de meest moderne machines voorzien van de nieuwste technologieŽn. Er heerst een absolute "no nonsense" mentaliteit en de klant kan altijd rekenen op een oplossing. Je komt te werken in een stabiele organisatie die 24 uur per dag in beweging is.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau