Luba Uitzendbureau

Koeltechnisch monteur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Wassenaar
26 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als ervaren koeltechnisch monteur ga jij zelfstandig op pad naar klussen. Je klanten zijn voornamelijk particulieren, maar ook verzorgingstehuizen of sportverenigingen. Omdat jij bij de mensen thuis komt heb je natuurlijk een representatief voorkomen.
Jou werkzaamheden variŽren in het plaatsen van airconditioning of ventilatie en je bent bezig om hier onderhoud aan te plegen. Ook ben jij vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Zo worden het plaatsen van warmtepompen steeds gebruikelijker en ook hier draai jij je hand niet voor om. Ook vindt je het leuk om jou ervaring te delen met een leerling monteur zodat die ook de kneepjes van het vak leert.

Het bedrijf houd zich bezig met het installeren van cv installaties maar is ook actief in de koeltechniek en zijn bezig met duurzaamheid want je kan hier ook terecht voor een warmtepomp. Ze zorgen voor een totaal plaatje en ontzorgen hierin de klant.

Je komt terecht in een hecht team van 14 medewerkers wat gevestigd is in Wassenaar. Het bedrijf bestaat al sinds 1970 en is van vader op zoon overgenomen in 2005. Op kantoor werken 2 dames en 2 heren de rest van het team bestaat uit monteurs. Jaarlijks worden er uitjes of barbecues georganiseerd waarbij de partner ook wordt uitgenodigd. Het bedrijf houd zich bezig met het installeren van cv installaties maar is ook actief in de koeltechniek.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau