Luba Uitzendbureau

Leerling monteur installatietechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie word jij gekoppeld aan een ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak gaat leren. Je loopt mee in de installatietechniek en in de koeltechniek en waar jou interesse in ligt ga je in aan het werk. Je zal gaan helpen bij montagewerkzaamheden en uiteindelijk ook onderhoud gaan uitvoeren. Je hebt hier veel kans op doorgroei en doordat het bedrijf zich bezig houd met installatietechniek en koeltechniek kan jij je breed ontwikkelen.

Het bedrijf houd zich bezig met het installeren van cv installaties maar is ook actief in de koeltechniek en zijn bezig met duurzaamheid want je kan hier ook terecht voor een warmtepomp. Ze zorgen voor een totaal plaatje en ontzorgen hierin de klant.

Je komt terecht in een hecht team van 14 medewerkers wat gevestigd is in Wassenaar. Het bedrijf bestaat al sinds 1970 en is van vader op zoon overgenomen in 2005. Op kantoor werken 2 dames en 2 heren de rest van het team bestaat uit monteurs. Jaarlijks worden er uitjes of barbecues georganiseerd waarbij de partner ook wordt uitgenodigd. Het bedrijf houd zich bezig met het installeren van cv installaties maar is ook actief in de koeltechniek.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau