Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman interieurbouw

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Wormerveer
18 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent een ervaren interieurbouwer die op natuurlijke wijze leiding kan geven aan een klein team op veel verschillende locaties. Ben jij een voorman timmerman geweest, kun je ook reageren op deze vacature. In deze afwisselende functie stuur jij collega?s aan, weet jij hen te motiveren en de kneepjes van het vak te leren. Jij werkt zelf ook mee aan de interieurbouw en springt goed in op onvoorziene zaken. Jij schiet niet in de stress en lost eventuele onvoorziene zaken ter plaatse met een glimlach op. Veiligheid staat bij deze organisatie voorop, dat in combinatie met prettige werksfeer! Het kost jou geen moeite om een veilige en- leuke werksfeer te creŽren voor jou zelf en jouw team.

Jij bent het visitekaartje voor jouw nieuwe werkgever en straalt dit vervolgens met trots uit! Als Meewerkend voorman buitendienst ben je verantwoordelijk voor het opleveren van een project dat voldoet aan de gemaakte afspraken met de opdrachtgever.

Niets kan jou belemmeren om uit te blinken en plezier te hebben in je werk. Jij en jouw team worden op alle fronten gefaciliteerd. Je werkt met het beste gereedschap en andere materialen. Wanneer jij in het buitenland werkzaam bent, logeer je in goede en leuke hotels op toplocaties.

De meeste opdrachten zullen in Nederland uitgevoerd worden. Maar gezien zij een groot internationaal klantenbestand hebben, komt het voor dat je binnen Europa op locaties komt te werken.

Jouw toekomstige werkgever verzorgt interieurbouw en onderdelen daarvan voor de retail branche. Denk daarbij aan de grote namen. Zij ontzorgen hun klanten volledig. Mede dankzij jou hebben zij daarvoor alle expertise in huis. De diverse opdrachten komen binnen door de sales afdeling, worden uitgewerkt door de werkvoorbereiding en vervolgens gemaakt op de werkplaats. Dit kan om een enkel meubel gaan, maar ook om een totale winkelinrichting en etalages. Ook shop in shop units verzorgen zij, tentoonstellingen en het hippe pop- up concept nemen zij voor hun rekening.

Het is een zeer jonge en dynamische organisatie waar Je werkt met circa 35 vaste collega's. Er heerst een informele en vriendschappelijke sfeer. Er zijn weinig kaders en dus des te meer mogelijkheden voor jou!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau