Luba Uitzendbureau

Allround bouwmedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Berkel en Rodenrijs
30 november 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als sloper zorg jij ervoor dat een project op tijd af komt en netjes opgeleverd wordt. Je krijgt van te voren precies door wat je moet gaan doen, en dit dient dan in een bepaald tijdsbestek klaar te zijn. Hier zit best wat druk achter, dus hier moet je tegen kunnen.

Naast de sloopwerkzaamheden kan het ook zijn dat de klant wil dat de ruimte of het pand kant en klaar wordt afgeleverd. Hierbij kun je denken aan installatiewerkzaamheden, timmerwerkzaamheden of bijvoorbeeld stuccen. Het liefst ben jij bekend met deze werkzaamheden en ben je allround inzetbaar.

Jouw toekomstige werkgever is een modern en dynamisch bedrijf gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Dagelijks staan ze met elkaar klaar om onze mouwen op te stropen voor de klanten. Het team bestaat uit enthousiaste, vrolijke, positieve mensen met hart voor de zaak. Ze hebben respect voor de klanten en werken netjes en zorgvuldig. Belangrijk is dat dit bedrijf in teamverband zaken oplost en goed resultaat levert. Hier ben je geen nummer maar word je onderdeel van het team. Dus wil jij ook werken in een team, dat hard werkt en waar ook veel gelachen wordt? Dan pas je zeker!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau