Hanos Nederland

Chauffeur Bezorging (C Rijbewijs)

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een leuke functie op de vrachtwagen, maar ook naar een baan met veel vrijheid en veel klantcontact? Wij zijn voor onze vestiging in Doetinchem op zoek naar een Chauffeur C die 16 tot 24 uur inzetbaar is op doordeweekse dagen en de zaterdag. Vaste dagen zijn bespreekbaar. Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder...

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Doetinchem zijn wij op zoek naar een collega die het leuk vind om de werkzaamheden van Chauffeur (32 uur per week) te combineren met logistieke taken (8 uur per week). Binnen deze kleine vestiging werken we er met zijn allen aan om onze producten bij onze klanten te bezorgen. Je vindt in deze functie dus veel afwisseling.
Als chauffeur van HANOS vervul je een hele belangrijke rol. Jij bent hét visitekaartje van HANOS. Je zorgt voor de dagelijkse levering van voorraden aan horecagelegenheden. Van luxe hotels en sterrenzaken tot aan lokale cafetaria’s en de kroeg op de hoek. Een mooie variatie dus. Jouw klanten zijn van jou afhankelijk. Een tijdige en volledige levering is hierom dan ook elke dag weer ontzettend belangrijk. Dat weet jij als geen ander, en daar zet jij je iedere dag weer graag met veel enthousiasme voor in.
Binnen onze vestiging worden de bestellingen van onze klanten voorbereid voor transport. Ben je niet onderweg naar onze klanten? Dan ondersteun je in het logistieke proces. Werkzaamheden kunnen bestaan uit het verzamelen van orders, het aanvullen van de voorraden op de afdelingen of het lossen van de vrachtwagens van onze leveranciers. Kortom, geen dag is het zelfde.Ben jij diegene die wij zoeken?

 • Je hebt rijbewijs C en Code 95;
 • Natuurlijk vind je het leuk om contact met klanten te hebben;
 • Verder begrijp je dat jouw servicegerichte en vriendelijke houding essentieel is;
 • Jij bent trots op HANOS en vertegenwoordigt HANOS als geen ander;
 • Je bent flexibel en houdt van aanpakken;
 • Tot slot heb je gewoon zin in deze job!

Wat wij jou bieden

 • Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde;
 • Reguliere werktijden, met ruimte voor flexibele inzet;
 • Een leuk enthousiast team, al zeggen we het zelf;
 • Een goed salaris, onkostenvergoedingen en een uitstekende bedrijfspensioenregeling;
 • Aantrekkelijke bedrijfsregelingen, zoals een fietsplan en bedrijfsfitness.

Solliciteren?

Heb je zin om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Een referentiecheck kan deel uit maken van de selectie.De afdeling

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Logistiek. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van goederen en alles wat daarbij komt kijken. Van het verzendklaar maken van orders tot aan het inplannen van de ritten naar de klanten. Jij neemt binnen deze afdeling het laatste stuk voor jouw rekening: een tijdige en vlotte levering van de goederen bij jouw klant.


In het jaar 2000 opende HANOS Doetinchem. Inmiddels heeft de groothandel een team van 36 medewerkers, die zich inzetten voor verschillende afdelingen. Van vers tot aan logistiek. De groothandel heeft een oppervlakte van 4.000 m2 en is zowel een uitbreng- als een zelfbedieningsgroothandel. HANOS Doetinchem staat bekend om de persoonlijke benadering, de flexibiliteit en de vakkennis. De medewerkers hebben plezier in hun werk en dat is te merken!

Aantal uren: 24
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hanos Nederland