Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider / Calculator

Details van de functie

Logo Over de functie

De functie van Calculator/Werkvoorbereider bij jouw toekomstige werkgever bestaat voor 20% uit calculatie werkzaamheden en 80% uit werkvoorbereiding.

Een normale werkweek kan er als volgt uitzien:

Je controleert en beoordeelt het technisch advies(bestek) en tekeningen van een project. Indien nodig inventariseer en inspecteer je het object en vraag je de prijzen aan bij toeleveranciers en onderaannemers. Vervolgens bereken je de kostprijs en stel je een activiteitenplan en aanbiedingsplan op. Je maakt een gedetailleerde uitwerking (projectplan) op basis van het bestek, tekeningen en berekeningen en gegevens van de calculatie. Daarnaast bereken je ook de benodigde materialen, materieel, manuren en in te zetten onderaannemers.

Jouw toekomstige werkgever is de jongste maar ook de snelst groeiende club binnen de aannemerij. Wat zij doen? Zij ontzorgen opdrachtgevers in het dagelijks onderhoud van woningen en maken woningen die leeg komen te staan verhuur klaar (mutatiewoningen). Daarnaast heeft onze klant (kleine) bouwprojecten in het beheer. Het team bestaat uit circa 40 collega?s.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau