Perry

BBL / VERKOPER Utrecht

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
  • Stageplaats
  • BBL-plek
  • Bijbaan
  • Tijdelijk
MBO
  • Utrecht
Utrecht
25 augustus 2020
31 oktober 2020

Details van de functie

Logo Use your talent
We zijn op zoek naar talenten die aan het begin va hun carriere staan, die bruisen van energie en een grote passie hebben voor sport, lifestyle of adventure. Ben jij deze verkoper? Dan nodigen wij jou graag uit in de wereld van Perry!

Volg je op dit moment een BBL opleiding richting Detailhandel of Sport&Bewegen niveau 3 of 4? Dan helpen wij je graag met het succesvol afronden van je opleiding.

In de winkel kom je samen te werken met enthousiaste verkopers en experts die net als jij niet kunnen wachten om hun kennis en skills te gebruiken. ‘S ochtends worden de targets en de acties van de dag besproken door de Store Manager. Daarna sta je te popelen om iedere klant met een lach te verwelkomen. 'De klant staat centraal' is voor jou niet zomaar een uitspraak. Je handelt er naar. Je laat alles uit je handen vallen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Zowel op de winkelvloer als achter de kassa.

Perry Academy
Perry ziet jouw talenten en wilt je helpen om deze te ontwikkelen en te trainen. Op onze Sports Academy krijg je fysieke trainingen en e-learnings. Hier leer je alles over onder andere Adidas Football en Workouts. Daarbij worden er clinic’s gegeven over Tennis, Hockey en dagen we je telkens opnieuw uit. Zo blijf je groeien. Op verkoopvlak, persoonlijk gebied, en bovenal in de wereld van Sport&Adventure. De Perry wereld.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden
Dynamische werkomgeving en een leuk team
Werken met merken als Nike, adidas, The North Face etc..
20% personeelskorting op alle artikelen bij Perry en Aktiesport
Verkooptrainingen en persoonlijke coaching
Kans op incentives en extra's!

Wat verwachten wij van jou?
Flexibel inzetbaar bent (weekenden en koopavonden)
Een teamspeler bent
20-38 uur beschikbaar
Woont in (de omgeving van) Utrecht
Affiniteit met sport & adventure hebt

Over Perry
Voor ons is sporten meer dan alleen lichamelijke beweging. Sport & Adventure brengt mensen samen en verbindt vrienden en familie. Doorzettingsvermogen en plezier worden gedeeld.
Dat is precies wat ook bij ons op de werkvloer gebeurd. Werken bij Perry betekent dat je samen hetzelfde doel nastreeft. Je bent onderdeel van het team. Of je in de winkel staat of op kantoor werkt, samen zorgen we dat het maximale resultaat wordt behaald.

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe verkoper in omgeving Utrecht te worden? Ben je in het bezit van een diploma of volg je de opleiding Detailhandel of Sport&Bewegen (niveau 3 of 4)? Solliciteer dan via onderstaande knop.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Perry
Contactpersoon:
Joyce Burggraaf

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!