Luba Uitzendbureau

Junior schilder

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Castricum
22 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het schilderen en reinigen van industriŽle tankinstallaties. Het bedrijf heeft namelijk meer dan 6000 tanks in beheer die op vaste momenten moeten worden schoongespoten en geschilderd.

Als (junior) schilder is werkervaring niet noodzakelijk. Het vak wordt jou door professionals van A tot Z aangeleerd tijdens je inwerkperiode. Motivatie en geen 8 tot 4 mentaliteit is veel belangrijker voor het bedrijf.
In dit werkveld in het namelijk enorm belangrijk dat de klus op tijd afkomt. Mocht dit niet binnen jouw werkdag passen dan wordt er van je verwacht dat je het project afmaakt. Soms verblijf je 1 Š 3 dagen in een regio dat meer dan een uur vanuit je huis ligt, zodat je reistijd beperkt blijft. Uiteraard kan je de overuren op andere momenten opnemen of laten uitbetalen.

Daarnaast ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je komt zelfstandig over de vloer bij de klanten en er wordt verwacht dat je hierbij let op veiligheid, gezondheid en professioneel overkomt.

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het schilderen en reinigen van industriŽle tankinstallaties. Het bedrijf bestaat uit 5 werknemers die maar al te graag nieuwe werknemers verwelkomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau