Hanos Nederland

Winkelmedewerker (Vers) Zaterdag

Details van de functie

Logo Wil jij op de versafdelingen worden ingezet? Wij zijn in Doetinchem op zoek naar een enthousiaste collega die op zaterdagen (6:00 - 13:00 uur) komt helpen in de winkel met orders picken, klanten helpen, de winkel aanvullen en de winkel netjes houden. Lees verder voor meer informatie!

Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe Orderpicker voor onze Koelingen. naast het orderpicken houd je je ook bezig met het vullen van de vakken en zorg je er voor dat de afdeling er representatief uit ziet. Ben jij flexibel ingesteld en ben je er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken?

Als orderverzamelaar Koeling ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van de orders op de Versafdelingen. Jij zorgt er samen met je collega's voor dat alle producten op het juiste moment op de juiste plek zijn. Je hebt elke dag te maken met nieuwe orders en met andere producten waardoor geen dag hetzelfde is. Jij zorgt ervoor dat onze klanten de door hen bestelde producten tijdig en zoals gewenst ontvangen. Voldoen goederen niet aan de gestelde eisen? Dan geef je dit door aan de Teamleider.Ben jij diegene die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die ervan houdt om samen met het team successen te boeken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling. Je hebt affiniteit met Horecaproducten. Tenslotte beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Heb je ervaring binnen de horeca of logistiek? Dan is dit een pre.

Wat wij jou bieden

  • Een aantrekkelijke baan in een dynamische werkomgeving;
  • Een marktconform salaris;
  • Werken in een gevarieerd en enthousiast team;
  • Diverse aanvullende bedrijfsregelingen (zoals regeling fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve ziektekostenverzekering);
  • Een uitstekende bedrijfspensioenregeling.Solliciteren?

Heb je zin om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Een referentiecheck kan deel uit maken van de selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

De afdeling

HANOS levert een totaalassortiment aan verse producten. Het assortiment lijkt eindeloos en de verse producten komen uit alle werelddelen. Onze medewerkers op de Versafdelingen geven graag een deskundig advies over hoe onze verschillende producten te verwerken tot de meest heerlijke gerechten, maar ook hoe de producten zo lang mogelijk vers te kunnen houden.


In het jaar 2000 opende HANOS Doetinchem. Inmiddels heeft de groothandel een team van 36 medewerkers, die zich inzetten voor verschillende afdelingen. Van vers tot aan logistiek. De groothandel heeft een oppervlakte van 4.000 m2 en is zowel een uitbreng- als een zelfbedieningsgroothandel. HANOS Doetinchem staat bekend om de persoonlijke benadering, de flexibiliteit en de vakkennis. De medewerkers hebben plezier in hun werk en dat is te merken!

Aantal uren: 0 - 36
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hanos Nederland