Hanos Nederland

Winkelslager

Details van de functie

Logo Heb jij ervaring met vleesproducten en het verwerken hiervan? Wij zijn voor onze vestiging in Delft op zoek naar een Winkelslager. Lees verder voor meer informatie!

Wat ga je doen?

Wij zoeken op korte termijn een allround slager voor het verwerken van vlees en vleesproducten aan de horeca. Je komt te staan in onze HANOS vestiging op de afdeling Slagerij & Vleeswaren. Het takenpakket bestaat met name uit het portioneren van vleesproducten op klantniveau, het klaarmaken van bestellingen en het zorgen voor een nette winkeluitstraling.

Deze vacature is van HANOS partner: horecaslagerij Van der Zee. Van der Zee is gevestigd binnen de HANOS vestigingen en is gespecialiseerd in de levering van vers vlees en verse vleeswaren aan horeca en catering.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand met een afgeronde SVO opleiding, met oog voor kwaliteit en mesvaardigheid. Daarnaast dien je een flexibele en praktische instelling te hebben.
Er wordt van je verwacht dat je 1 x per 4 weken avonddienst invult en een zaterdag. De rest van de tijd is dagdienst.

De afdeling

HANOS is al jaren toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het traditionele wildseizoen. Nergens in Europa vindt men zo’n groot assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur als bij HANOS.

Kenmerkend is de veelzijdigheid; panklaar, gefileerd, ontbeend, in delen of geportioneerd op gewicht en vacuüm verpakt. Verder zijn er de huisgerookte wildspecialiteiten, terrines, patés en rillettes, wildhammen, wildsalami’s of de exclusieve Bertolini-hammen. Op het gebied van wild is HANOS dé trendsetter. Kennis en vakmanschap is dan ook wat wij van onze medewerkers verwachten op deze afdeling.


Op 9 november 2015 opende HANOS zijn groothandel in Den Haag-Delft. HANOS Den Haag-Delft is dé groothandel van de toekomst. Het pand is volledig nieuw gebouwd en bestaat uit twee verdiepingen van samen ruim 30.000 vierkante meter, met een gemoderniseerde formule en uitstraling. Vestigingsdirecteur John de Bruijne: "Met ons vakbekwame personeel en uitgebreide assortiment streven we een innovatieve en inspirerende samenwerking na, waarbij passie en betrokkenheid onze speerpunten zijn.”

Aantal uren: 40
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hanos Nederland