Luba Uitzendbureau

Elektrotechnisch assemblagemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Moerkapelle
21 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als je een banaan koopt in de supermarkt en deze vervolgens eet, denk je er waarschijnlijk niet over na welke weg deze banaan heeft afgelegd. Bananen worden op een bepaalde manier gerijpt om zo de perfecte banaan te creŽren. Dit rijpen gebeurt in een zogenaamd fruitrijpsysteem. In deze functie ga jij zo'n fruitrijpsysteem voor een deel in elkaar zetten.

Je houdt je bezig met het assembleren van het elektrotechnische deel van de fruitrijpsystemen. Zo ga je bijvoorbeeld stekkers aansluiten in lasdozen. Jij hebt de elektrotechnische kennis en weet waar de verschillende kleuren draden voor staan. Zo kan jij de juiste beslissingen maken gedurende de werkzaamheden en wie weet kan jij met jouw kennis jouw collega's informeren waarom je bepaalde keuzes maakt.

In deze functie ben je bezig met assemblagewerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn repeterend en dit vind jij geen probleem. Als het druk is op een andere afdeling, spring jij bij op die afdeling en help jij jouw collega's. Zo zorgen jullie er samen voor dat de fruitrijpsystemen op tijd geleverd kunnen worden.

Onder het bedrijf waar je komt te werken vallen twee verschillende bedrijven. Eťn bedrijf is gericht op koeltechniek en het andere bedrijf is gericht op geluidbeheersing. Ze leveren aan verschillende klanten waaronder kleinere ondernemingen tot beursgenoteerde bedrijven. In de productieruimte, die gevestigd is in Moerkapelle, worden de producten voor deze bedrijven geproduceerd. Ze hebben voornamelijk klanten in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Binnen dit bedrijf is veel ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid. "The sky is the limit" want binnen dit bedrijf zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau