Luba Uitzendbureau

Terminal medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zeeland
Nieuwdorp
25 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw toekomstige werkgever zijn wij op zoek naar een terminal medewerker voor het af en aan koppelen van reefer containers. Je werkplaats is de terminal in Vlissingen.

Je assisteert de ervaren monteurs bij het onderhouden en repareren van moderne computergestuurde koelcontainerunits (reefers). Samen met je collega's opereer je in zelfstandige teams bij het depot in Vlissingen.

De koelcontainers worden gekeurd voordat ze het schip op gaan. Een lege container komt binnen aan wal. Die wordt motorisch gecontroleerd en eventueel bij gebreken gerepareerd. Daarnaast controleer en stel je de temperatuur in van de koelcontainers. Verder draag je zorg voor de administratieve afhandeling middels werkrapporten zodat de koelcontainers afgemeld worden in het systeem.

Jouw toekomstige werkgever is begonnen als een éénmanszaak en is nu uitgegroeid tot een hoogwaardig koeltechnisch servicebedrijf met ruim 120 medewerkers, verdeeld over 3 operationele afdelingen en diverse ondersteunende afdelingen. Een organisatie die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar staat voor zijn klanten.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau