Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Grootebroek
26 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval; een baan als productiemedewerker bij een bedrijf dat kazen snijdt en verpakt. Jouw aanpakkersmentaliteit komt goed van pas in deze functie, omdat jij ervoor zorgt dat de kaas goed wordt verwerkt en op tijd de deur uit kan!

Binnen het bedrijf zijn er verschillende afdelingen waar jij komt te werken. Afhankelijk van de afdeling waar jij wordt ingepland zorg jij ervoor dat:
  • Er voldoende kaas en verpakkingsmateriaal aangeleverd wordt om de lijn zo goed mogelijk te laten draaien
  • De kwaliteit van de kaas en de verpakking altijd in orde is
  • Alle gesneden en verpakte kaas aan het einde van de productielijn in kratjes wordt gestopt zodat deze door de heftruckchauffeur naar op- en overslag kan worden gebracht
  • Speciale kazen handmatig worden voorzien van bijvoorbeeld een speciale actiesticker
  • De kazen van hun harde korst worden ontdaan

Een dag uit jouw leven als productiemedewerker:
Je bent op tijd aanwezig zodat jij tijdens een dagdienst om 07:00 uur ook echt klaar staat en aan de slag kan gaan. Samen met jouw collega?s krijg jij van jouw teamleider te horen wat er die dag allemaal op de planning staat en wat er moet gebeuren. Jullie werken met z?n allen aan hetzelfde doel waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Om 10:00 uur gaat de zoemer en drinken jullie gezamenlijk een kopje koffie of thee in de kleurrijke kantine. Hebben jullie de order voor de pauze afgekregen en is het tijd voor een nieuwe order of gaan jullie door om de order af te maken? Je hebt in ieder geval tot 13:00 uur de tijd om je weer voor 100% te geven! Van 13:00 tot 13:30 uur kan je lekker een broodje eten en wellicht even een frisse neus halen buiten. Daarna maak je je dienst af en neemt de avondploeg om 16:00 uur jouw taken over.

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel, merkenleverancier, exporteur, dienstverlener én verpakker van Hollandse kaasspecialiteiten. Belangrijke pijlers voor deze organisatie zijn creativiteit en innovatie, en dit is dan ook wat het bedrijf onderscheidend maakt. De sfeer is gezellig, maar wel recht door zee en duidelijk. Hier geen lange lijnen of bureaucratie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau