Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker meubelindustrie

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Zwaagdijk
25 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken op de Productieafdeling van dit bedrijf. Hier worden (houten) meubels gemaakt voor verschillende merken. Deze merken worden onder andere verkocht bij de Praxis, Kwantum en Leenbakker. Je gaat dus hele hippe en leuke meubels maken!

Jouw dag start met een overleg met jouw collega's en productieleider. Daarna ga je naar de werkplek.
Aan de machine zorg jij ervoor dat de juiste maten voor bijvoorbeeld een kast worden gezaagd. Daarbij is het erg belangrijk dat je kijkt en checkt of het goed gezaagd is. Dus is de machine goed afgesteld, zitten er geen grote splinters tussen de voegen, zijn de gaten goed geboord en niet dicht met zaagsel? Jij zorgt voor een keurig eindproduct.

En het beste van alles, je hebt geen ervaring nodig als meubelmaker! Je bent gemotiveerd en wilt graag, dat is genoeg!

Werken bij dé ondernemer van West-Friesland? Dat is wat jouw toekomstige collega's met veel plezier doen bij dit bedrijf!

Jouw toekomstige werkgever bestaat ruim 35 jaar en heeft zich van producent in meubelen ontwikkeld tot een grote speler op het gebied van interieur in haar eigen segment. Naast het zelf ontwerpen en maken van nieuwe houten meubels, richten zij zich ook op de inkoop. Dit is zowel van meubels als accessoires.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau