Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur Buitendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever werkt op projectbasis in heel Nederland. De klus kan alleen geklaard worden als er in teamverband wordt gewerkt.

Bij jouw nieuwe werkgever is geen enkele werkdag hetzelfde. Dit bedrijf leert jou alles stapsgewijs. Jouw werkzaamheden bestaan uit het volgende:
  • Skelet bouwen
  • Monteren van panelen
  • Sjouw en tilwerk
  • Afronding fase op hoogte

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 07:00 tot 16:15.

Eigen vervoer is een eis, dit bedrijf werkt op meerdere locaties waar geen openbaar vervoer rijdt.

Wie ben jij? Jij bent iemand die graag met zijn handen bezig is. In jouw vrije tijd sleutel jij graag en haal jij hier dan ook veel energie uit. Jij zoekt een fulltime baan waarbij jij lekker bezig kan zijn en nieuwe dingen kan leren. Jij bent iemand die altijd op tijd is en zich aan de afspraken houdt. Een geldig VCA is verplicht tijdens het werken voor jouw nieuwe werkgever, heb jij deze niet? Dan kan jij jouw VCA behalen via Luba.

Voor jouw nieuwe werkgever in Hoogvliet Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste onderhoudsmonteur Buitendienst. Ze houden zich bezig met het bouwen en onderhouden van diverse opslagtanks voor bedrijven zoals Shell, Total, BP en Exxon Mobil. Geen werkdag is hetzelfde bij dit bedrijf.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau