Luba Uitzendbureau

Medewerker verkoop binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Op de binnendienst ondersteun jij - samen met je collega's - de buitendienst. Je staat klanten telefonisch te woord en gaat hun vragen grondig uitzoeken. Je overlegt met collega's van de productie en geeft daarna terugkoppeling aan je klant op het afgesproken tijdstip. Naast vragen van klanten, beantwoord je ook de vragen van de accountmanagers over bijvoorbeeld de processen. Je geeft hier onmiddellijk terugkoppeling op tijdens meetings of gaat hierover in overleg met je collega's van verschillende afdelingen. Krijg je veel vragen / klachten over hetzelfde onderwerp, dan ga je kijken of er aan een structurele oplossing gewerkt kan worden.

Kortom word je de hele dag overstelpt met vragen, jij kunt goed prioriteiten stellen en goed overzicht bewaren!

Vanuit Almere bedient dit bedrijf een grote groep klanten. Ze zijn gespecialiseerd in gegaarde vlees kwaliteitsproducten. Het bedrijf maakt hiervoor gebruik van diverse gaarmethoden. De gegaarde vleesproducten zijn verkrijgbaar in een grote variŽteit soorten, smaken en gewichten.

Zij willen continue verbeteren en vernieuwen. Innoveren op het gebied van producten en verpakkingen. Bouwen aan een hecht team van medewerkers. Het bedrijf zorgt dagelijks voor vers fruit en je kan in aanmerking komen voor een gratis sportabonnement.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau