Luba Uitzendbureau

Serviceco÷rdinator

  • Vacature
  • Gelderland
Hoevelaken
21 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als serviceco÷rdinator begint jouw werk bij de aanname van storingen. Je registreert en co÷rdineert de storingen. Dagelijks ben je bezig met het plannen, co÷rdineren en organiseren van de werkzaamheden van service- en onderhoudsmonteurs. Je volgt de werkzaamheden (inhoudelijk) op en geeft inhoudelijke aanwijzingen aan de monteurs. Daarnaast controleer je de voortgang, kwaliteit en kosten van de werkzaamheden.

Naast het inplannen van de monteurs zorg je ervoor dat de voorraad op peil is, je zorgt voor de inkoop van diensten en onderdelen bij bekende leveranciers. Zijn er vertragingen bij de werkzaamheden, dan informeer je de klant.

Uiteraard komt hier ook een stuk administratie bij kijken, denk aan het correct noteren van meldingen, standaardformulieren onderhoudsplanningen en klant- en monteurgegevens. Je zorgt dat dit allemaal up to date is.

Je komt te werken in een technisch bedrijf waar jij op de afdeling terecht komt die zich bezig houdt met hoogwaardige brandbeveiligingssystemen. Deze afdeling telt 180 medewerkers op binnen- en buitendienst. Op de werkvloer heerst een open en informele sfeer. Nieuwsgierigheid en eigen initiatief worden gestimuleerd.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau