Luba Uitzendbureau

Productie medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
18 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productie/montage medewerker zul je een multifunctionele medewerker zijn in ons bedrijf. We zijn namelijk opzoek naar een aanpakker die zowel in de fabriek kan werken als de montages buiten de deur kan doen. Het is dan ook belangrijk dat je collegiaal en technisch bent. In de fabriek zal je onze vaste medewerkers ondersteunen bij de productie. Maar wanneer dit nodig is willen we je ook als montage medewerker in kunnen zetten buiten de deur. Representatief en klantgericht zijn is jou dus zeker niet vreemd.

Je gaat werken bij een modern bedrijf waar pro-activiteit, snelle besluitvorming, lange termijnvisie en innovatie duidelijke kenmerken zijn. Met onze ervaring op het gebied van verkoop van kozijnen en gevelbekleding zijn we een specialist geworden op het gebied van kunststof en aluminium gevelelementen.

Dit bedrijf werkt zowel in de renovatie- als in de nieuwbouwmarkt en heeft een behoorlijk diverse klantenkring. In eigen fabriek produceren ze kwaliteitsproducten in kunststof en aluminium van gerenommeerde merken. Werken in korte lijnen waardoor er flexibel ingespeeld kan worden op de vraag uit de markt is een kwaliteit die jouw toekomstige werkgever hoog in het vaandel heeft.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau